Brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie

Brandmeldinstallatie van Pevo-van Montfort Elektro 

Iedereen moet een gebouw veilig kunnen verlaten. Met een brandmeldinstallatie zorgt u hiervoor. Een brand wordt in een vroeg stadium ontdekt en er kan snel op worden gereageerd. Het is mogelijk om ook automatisch een melding naar de brandweer te laten gaan. Pevo-van Montfort Elektro uit Roermond en Nederweert verzorgt de aanleg en de controle van brandmeldinstallaties. Zo bent u verzekerd van een brandveilig gebouw.

 NEN 2535 EN 2575

Brandmeldinstallaties moeten voldoen aan de eisen die zijn vastgelegd in de NEN 2535 en NEN 2575. Deze eisen hebben betrekking op:
– De kwaliteit van de installatie
– Het ontwerp van de brandmeldinstallatie
– De hoeveelheid installaties die nodig zijn in een ruimte (brandmelders etc.)
– De uitvoering van de installatie

 

Pevo-van Montfort Elektro uit Roermond en Nederweert is een erkend brandmeldinstallatiebedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van een goed aangelegd brandmeldinstallatie.

 Ontruimingsinstallatie

Naast een brandmeldinstallatie zijn er ontruimingsinstallaties. Als een ontruimingsinstallatie verplicht is, dan is ook een brandmeldinstallatie verplicht. Met een ontruimingsinstallatie worden alle aanwezigen met een slow whoop signaal geattendeerd om het pand te verlaten en te verzamelen op een van tevoren bepaalde veilige verzamelplaats.

Begin vandaag nog met brandveiligheid. Neem contact op met Pevo-van Montfort Elektro voor advies of uitvoering.

0475-460300
info@pevm.nl