Datanetwerken

Datanetwerken

Telefoon- en datanetwerken van Pevo-van Montfort Elektro 

Digitale communicatie wordt tegenwoordig gekenmerkt door snelheid, capaciteit en betrouwbaarheid. Bedrijfsprocessen zijn er afhankelijk van. Daardoor neemt de netwerkbelasting op het datanetwerk enorm toe. Een goed werkend datanetwerk is dan ook essentieel. Via VOIP gaan ook steeds meer telefoonverbindingen over datanetwerken.

Datanetwerk producten
Bij de levering en aanleg van datanetwerken spelen kennis en ervaring een cruciale rol, omdat alles binnen het datanetwerk op elkaar afgestemd is. De elektriciens van Pevo-van Montfort Elektro bieden deze netwerken in zowel glasvezelbekabeling als utp bekabeling.

Bij Pevo-van Montfort Elektro inventariseren wij uw wensen en we vertalen deze naar een goed werkend datanetwerk. De werkvoorbereiders kunnen u desgewenst voorzien van advies op maat, zodat u de juiste beslissingen kunt nemen voor een optimale investering in een veilig, betrouwbaar en toekomstbestendig datanetwerk. Naast professioneel advies kunt u bij Pevo-van Montfort Elektro terecht voor het ontwerpen en installeren van een datanetwerk met behulp van bijvoorbeeld data- en telefoonaansluitpunten, kabelgoten, datazuilen, wandgoten, wandcontactdozen, et cetera. De meeste van onze datanetwerk producten zijn direct uit voorraad leverbaar.

Bij Pevo-van Montfort Elektro kunt u onder andere terecht voor:
» Advies over datanetwerken
» Datanetwerken ontwerp en aanleg
» Inrichting datanetwerken met aansluitpunten en wandcontactdozen
» Diverse producten leveren en monteren
» Bestaand datanetwerk vervangen
» Service en onderhoud

Voor meer informatie of advies over datanetwerken, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

0475-460300
info@pevm.nl