Ledverlichting

Ledverlichting

Elektricien voor ledverlichting met verlichtingsplan

Wij zijn als elektrotechnisch installatiebureau gespecialiseerd in het ontwerpen, berekenen en aanleggen van ledverlichtingsinstallaties. Ledverlichting is in vele smaken en kleuren te krijgen en om die reden is het belangrijk om advies in te winnen bij de specialist. Wij hebben veel installaties ontworpen en aangelegd en weten waar we op moeten letten. Wilt u in huis uw huidige verlichting vervangen door ledverlichting, dan kunnen wij u adviseren en het aanleggen.

Ledverlichting voor winkels en showrooms

Wanneer u in uw winkel of showroom ledverlichting wilt toepassen, dan is dat een goede keuze. Ledlampen kunnen alle kleuren van het spectrum geven, van daglicht wit tot elke andere kleur. Mede hierdoor kunt u de sfeer in uw ruimte aanpassen aan de behoefte van dat moment. Als u aangeeft wat uw wensen zijn, dan maken wij een mooi plan voor u.

Energiezuinige verlichting voor bedrijven

Op kantoor of in een productiehal is verlichting belangrijk. Het beïnvloedt onbewust onze concentratie en gemoedstoestand. Met de juiste keuze van ledverlichting of andere energiezuinige verlichting, kunt u uw medewerkers ondersteunen in hun werkzaamheden, zodat zij hun aandacht goed op het werk kunnen houden.

Wilt u meer weten over ledverlichting en verlichtingsplannen, dan kunt u contact met ons opnemen.

0475-460300
info@pevm.nl