Noodverlichting

Noodverlichting

Led-noodverlichting en noodverlichtingsplan

Het primaire doel van led-noodverlichting is dat uw klanten, medewerkers en gasten veilig het gebouw kunnen verlaten in een noodsituatie. Elk gebouw en bedrijfssituatie is anders. Zorg daarom voor goed aangelegde en gecontroleerde noodverlichting.

Wettelijke voorschriften

Het aanleggen en controleren van noodverlichting bestaat uit meer dan het bevestigen van een bordje boven een vluchtdeur. Wettelijke voorschriften, bouweisen en technische mogelijkheden maken het aanleggen, onderhouden en controleren van noodverlichting tot een specialisme. Een vak dat de speciaal opgeleide elektromonteurs van Pevo-van Montfort Elektro als geen ander verstaan.

Noodverlichtingsplan, waarom belangrijk?

Met een noodverlichtingsplan brengt u de risico’s van uw gebouw in kaart. Vervolgens worden de verschillende uitgangen in kaart gebracht. Het noodverlichtingsplan geeft aan waar actie moet worden ondernomen.

Voor Pevo-van Montfort Elektro uit Roermond is noodverlichting een specialisme. Start daarom vandaag met een noodverlichtingsplan of de verplichte controle hiervan. Neem contact met ons op.

0475-460300
info@pevm.nl