Toegangscontrole

Toegangscontrole

Toegangscontrole binnen uw bedrijf

Met toegangscontrole van Pevo-van Montfort Elektro uit Roermond en Nederweert houdt u ongewenste personen buiten. U heeft de volledige controle over wie naar binnen kan en mag. In plaats van sleutels, wordt er gebruik gemaakt van elektronische beveiliging. U kunt zelfs gedeelten van uw pand beperkt toegankelijk maken, zodat alleen bevoegden daar kunnen komen. Er is veel keuze in toegangscontrole. Zo kunt u voor een beveiligingscode, een elektrische kaart of zelfs een urenregistratiesysteem kiezen, dat we koppelen aan uw toegangscontrolesysteem. Pevo-van Montfort Elektro uit Roermond en Nederweert helpt u met de keuze. U hoeft nooit meer sleutels te vervangen. We plaatsen toegangscontrole bij grote, maar ook bij kleine bedrijven.

 

De voordelen op een rij

– U bepaalt welke delen van uw pand toegankelijk zijn en welke niet.
– De kaart of code kan gemakkelijk onbruikbaar worden gemaakt bij verlies.
– Toegangscontrole kunt u combineren met urenregistratie.
– U houdt ongewenste personen buiten.
– Het is eenvoudig te gebruiken.
– Het uitbreiden van het systeem is makkelijk.
– U heeft een betrouwbaar systeem.

Urenregistratiesysteem

Een urenregistratiesysteem kan gecombineerd worden met toegangscontrole. Wanneer een werknemer binnenkomt in een pand wordt hij ingecheckt. Hierdoor kunt u eenvoudig bijhouden hoeveel tijd er besteed is aan een opdracht en waar die is uitgevoerd.

De mogelijkheden zijn groot en u kunt kiezen uit verschillende opties. Wilt u meer informatie over toegangscontrole? Neem dan contact op met Pevo-van Montfort Elektro.

0475-460300
info@pevm.nl