Over PEVO – van Montfort Elektro

Over PEVO – van Montfort Elektro

OVER ELEKTRICIEN PEVO-VAN MONTFORT, ROERMOND EN NEDERWEERT

Pevo-van Montfort Elektro is een elektrotechnisch installatiebedrijf uit Roermond, met een vestiging in Nederweert. Met onze circa 30 medewerkers zijn wij groot genoeg om grote projecten aan te nemen. Daarnaast vinden wij een persoonlijke benadering belangrijk. Kwaliteit, service en flexibiliteit zijn de uitgangspunten bij alle installaties die wij aanleggen. Onze geschoolde elektriciens staan dagelijks voor u klaar om met deze uitgangspunten de installaties aan te leggen die zekerheid bieden en het gemak vergroten. Wij zijn in 1983 opgericht en nemen al die ervaring mee naar uw project, zowel in kleine als in grote projecten.

Samenvoeging Pevo en Van Montfort Elektro

In februari 2016 zijn Pevo Elektro en Electro Van Montfort samengegaan. Met het samengaan van deze 2 specialistische bedrijven kunnen wij u nog beter van dienst zijn, zonder de persoonlijke benadering uit het oog te verliezen.

Advies en expertise

Door onze jarenlange ervaring in elektrotechniek kunnen wij met u meedenken wanneer u nieuwbouwplannen heeft of uw pand wilt renoveren. Met het laten meekijken door een expert, kunt u in een later stadium veel geld besparen. Door onze ervaring zien wij de kansen en tekortkomingen en zien wij niets over het hoofd.

Werkgebied Limburg en Noord-Brabant

Het werkgebied waarin wij actief zijn is Limburg en het oosten van Brabant met als belangrijke plaatsen: Roermond, Nederweert, Weert, Eindhoven, Den Bosch, Venlo en Maastricht.

Download hier onze Algemene Voorwaarden.

Heeft u vragen over ons bedrijf of wilt u advies op het gebied van elektrotechnische installaties, neem dan contact op.

0475-460300
info@pevm.nl